Ota yhteyttä

Walle- sähköauton latauslaitteet – lataa huoletta ja hallitusti

Lähetä meille viestiä

Yhteystiedot

Yhteyshenkilöt

Mikä tekee Wallesta Wallen?

Walle-latauslaitteet ovat kotimaisia Avainlipputuotteita. Kaikki laitteemme valmistetaan omalla tehtaallamme Raisiossa pitkän sähköalan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Säänkestävyys. Walle-latauslaitteet ovat suunniteltu Suomen olosuhteisiin. Kaikissa laitteissamme on kestävä metallinen kuori, minkä ansiosta ne toimivat kelissä kuin kelissä, niin sisällä kuin ulkonakin.

Helppokäyttöisyys. Walle on helppo käyttää ja asentaa. Wallen tekniset ominaisuudet kestävät vaativammankin kuluttajan tarkastelun, mutta helppokäyttöisyytensä vuoksi se sopii myös niille, jotka haluavat vain pistää piuhan kiinni ja rentoutua.

Sopii kaikille. Wallen latauslaitteiden joukosta löytyy varmasti sopiva latauslaite juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löytyy oikea ratkaisu niin yksityisille käyttäjille kuin taloyhtiöillekin.

40 vuoden kokemus sähköalasta

Trafomic Oy on vuonna 1983 perustettu raisiolainen yritys. Meillä on 40 vuoden kokemus vaativien sähkölaitteiden ja -komponenttien suunnittelusta sekä valmistuksesta teollisuuden tarpeisiin.  Toimitamme asiakkaillamme heidän tarpeidensa mukaisia sähköalan tuotteita ja palveluja. Meidät tunnetaan laadustamme ja luotettavuudestamme. 

Verified by MonsterInsights