Usein kysyttyä sähköauton latauslaitteista

Sähköauton lataaminen Walle-latauslaitteellaon yksinkertaista ja huoletonta puuhaa, mutta aina on jotain mikä askarruttaa asiakkaitamme. Jos sinulla on mielesi päällä jotain kysyttävää, tarkista alla oleva lista –kysymykseesi on saatettu jo vastata. Jos ei ole, ota rohkeasti yhteyttä asiakapalveluumme.

Tuotteet ja asennus

Tarkoitusta varten suunniteltu latauslaite on turvallisin ja tehokkain tapa ladata sähköautoa kotona. Latauslaite on monta kertaa tehokkaampi verrattuna tavalliseen suko-pistokkeeseen. Pitkäaikainen lataaminen suko-pistokkeesta on myös turvallisuusriski, josta voi pahimmillaan seurata tulipalo.

Latauslaitteen hankinta kannattaa kartoittaa omien tarpeiden mukaisesti. Yleisesti omakotitaloon asennettavissa laitteissa teho on 11 kW, mutta latauslaitteen valinnassa kannattaa huomioida myös auto, koska sähköautojen latausteho voi vaihdella.

Latauslaitteen sopivuus kannattaa varmistaa auton teknisistä tiedoista. Auton oma laturi asettaa rajat sille, kuinka suurella maksimiteholla auto pystyy vastaanottamaan virtaa. Teho voi vaihdella 3,6 kW ja 22 kW välillä. Lisäksi lataus voi olla 1-, 2-tai 3-vaiheinen.

Kiinteistön pääsulakkeiden koko on hyvä tarkistaa ennen asennusta. Tyypillisesti omakotitalon pääsulakkeet ovat 3 x 25 ampeeria. Myös kiinteistön muu sähkönkulutus tulee ottaa huomioon. Esimerkiksi sähkölämmitys tai kiukaan käyttö voivat yhdessä latauksen kanssa nostaa kiinteistön sähkökuormaa huomattavasti.

Kuormanhallintaa kannattaa harkita, jos kiinteistön sähkönkulutus on valmiiksi suuri. Kuormanhallinta varmistaa, ettei kodin virrankulutus pääse kasvamaan liian suureksi autoa ladattaessa. Walle-latureiden dynaaminen kuormanhallinta laskee automaattisesti laturin käyttämää virtaa, kun kodin muu sähkönkulutuskasvaa.  
 

Kyllä voit. Latauslaitteemme on suunniteltu kestämään Pohjoisen ilmastoa. Metallinen kotelointi ja riittävä IP luokka varmistavat, että laitetta on turvallista käyttää myös ulkona.

Toimitus

Toimitus maksaa 9,90€ (sis. ALV 24%).

Walle latauslaitteita on mahdollista hankkia jakelijoiltamme (mm. Motonet ja verkkokauppa.com). Lisäksi tietyt laitemallit on tilattavissa Wallen verkkokaupasta.

Normaali toimitusaika on 2-3vrk. 

Takuu ja reklamaatiot

Tuotteillamme on 2 vuoden takuu. Lisäksi tarjoamme laitteisiimme yhden vuoden lisätakuun. Lisätakuun saaminen velvoittaa sähköurakoitsijaa täyttämään asennuspöytäkirjan. Tarjoamme myös maksullisen kahden vuoden lisätakuun. Soita ja kysy lisää.

Asennuspöytäkirja

Verkkokaupasta ostaessa tuotteella on normaali 14vrk palautusoikeus. Tuotteen vaihdoista sovitaan aina erikseen.

Reklamaatiotapauksissa voit olla yhteydessä Wallen myyntiin. Mikäli vika on laitteessa ja tuote tarvitsee korjata, niin sinun tarvitsee täyttää reklamaatio lomake ja toimittaa se sähköpostiosoitteeseen info@trafomic.fi 

Reklamaatiolomake

Verified by MonsterInsights