Usein kysyttyä sähköauton latauslaitteista

Sähköauton lataaminen Walle-latauslaitteellaon yksinkertaista ja huoletonta puuhaa, mutta aina on jotain mikä askarruttaa asiakkaitamme. Jos sinulla on mielesi päällä jotain kysyttävää, tarkista alla oleva lista –kysymykseesi on saatettu jo vastata. Jos ei ole, ota rohkeasti yhteyttä asiakapalveluumme.

Tuotteet ja asennus

Tarkoitusta varten suunniteltu latauslaite on turvallisin ja tehokkain tapa ladata sähköautoa kotona. Latauslaite on monta kertaa tehokkaampi verrattuna tavalliseen suko-pistokkeeseen. Pitkäaikainen lataaminen suko-pistokkeesta on myös turvallisuusriski, josta voi pahimmillaan seurata tulipalo.

Useimmissa tapauksissa 11kilowatin3-vaiheinen latauslaite riittää.

Latauslaitteen sopivuus kannattaa varmistaa auton teknisistä tiedoista. Auton oma laturi asettaa rajat sille, kuinka suurella maksimiteholla auto pystyy vastaanottamaan virtaa. Teho voi vaihdella 3,6 kilowatin ja 22 kilowatin välillä. Lisäksi lataus voi olla 1-, 2-tai 3-vaiheinen.

Latauslaitteen valintaan vaikuttavat tuleva asennuspaikka sekä kiinteistön sähköresurssit. Autokatoksen suojaan asennettavalta laitteelta ei vaadita vastaavaa säänkestävyyttä, kuin sateen ja tuiskeen armoille asennettavalta.

Kiinteistön pääsulakkeiden koko on hyvä tarkistaa ennen asennusta. Tyypillisesti omakotitalon pääsulakkeet ovat 3 x 25 ampeeria. Myös kiinteistön muu sähkönkulutus tulee ottaa huomioon. Esimerkiksi sähkölämmitys tai kiukaan käyttö voivat yhdessä latauksen kanssa nostaa kiinteistön sähkökuormaa huomattavasti.

Kuormanhallinta on ehdottomastihyödyllinen ominaisuus kotitalouksissakin. Kuormanhallinta varmistaa, ettei kodin virrankulutus pääse kasvamaan liian suureksi autoa ladattaessa. Walle-latureiden dynaaminen kuormanhallinta laskee automaattisesti laturin käyttämää virtaa, kun kodin muu sähkönkulutuskasvaa. Kun kulutus taas pienenee, Walle alkaa käyttää enemmän virtaa. Näin optimoit lataustehon ja vältyt turhaan pamahtelevilta sulakkeilta.
 
Tutustu langattomaan kuormanhallintajärjestelmäämme, jolla säästyt piuhojen maahan kaivamiselta ja erillisen hubin asentamiselta.

Kyllä voit. Walle-laturit ovat suomalaisiin sääolosuhteisiin suunniteltuja. Kaikissa latureissamme on metallikuoret, minkä ansiosta ne kestävät pakkaset, helteet, loskan ja poutasään.

Toimitus

Toimitus maksaa 9,90€ (sis. ALV 24%).

Walle latauslaitteen voi hankkia wallelaturit verkkokaupasta, tai suoraan tehtaanmyymälästä (Tuotekatu 15,21200 Raisio).

Normaali toimitusaika on 2-3vrk. Maailmantilanteesta johtuen tällä hetkellä toimitusajat voivat tiettyjen tuotteiden osalta normaalia pidempiä.

Takuu ja reklamaatiot

Tuotteillamme on 2 vuoden takuu.

Verkkokaupasta ostaessa tuotteella on normaali 14vrk palautusoikeus. Tuotteen vaihdoista sovitaan aina erikseen.

Verified by MonsterInsights