Walle16A White Edition (3-vaihe, 11kW)

795,00 

Walle White Edition on kotimainen seinäasennukseen tarkoitettu sähköajoneuvojen tehokas latauslaite, jota voidaan käyttää sisä- tai ulkotiloissa. Lähtöteho on enintään 3,6 kW yksivaiheisena ja 11 kW kolmivaiheisena. Laite toimitetaan kiinteällä 1,5m syöttökaapelilla ja 5m Type2 latauskaapelilla.

Huom. Toimitukseen sisältyy laitteen alaosassa oleva kiinteä kaapeliteline.

🟢 Heti toimitukseen!

Tuotetunnus (SKU): 04-33428.W Osastot: ,

Walle16A White Edition – Nyt Walle myös valkoisena – kiinteällä 1,5m syöttökaapelilla ja 5m Type2 latauskaapelilla.

Walle latauslaite on mahdollista kytkeä sähköverkkoon myös 1-vaiheisena, jolloin latausteho on 3,7kW. Walle16A sopii mainiosti käytettäväksi kaikkien sähköautojen kanssa. Suunnittelumme kulmakivenä on varmuus ja käytettävyyden helppous. Kaikki Walle latauslaitteemme ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja myydillä tuotteilla on 2 vuoden takuu. Haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden ja autamme mielellämme auton lataukseen liittyvissä kysymyksissä.

Latauslaitteen teho on 11 kw kolmivaiheisesti kytkettynä. Laitteessa on myös säätökytkin, jolla latausteho voidaan puolittaa.

Walle16A sisältää kiinteän Type2 latauskaapelin, latauskaapelitelineen sekä A/B -tyypin vikavirtasuojat. Saatavilla myös pidemmällä latauskaapelilla! Kotelon IP54 rakenne kestää hyvin pohjoisen olosuhteet. Walle on saatavilla myös pidemmällä latauskaapelilla.

Saatavilla myös kiinteällä voimavirtaan liitettävällä syöttökaapelilla, näin asennus onnistuu jopa ilman sähkömiestä!

Katso linkistä video kuinka helppoa asennus on:

Katso video tästä!

Turvallinen, helppo ja kotimainen vaihtoehto!

Avaa Walle-esite tästä

Syöttökaapeli

Kiinteä syöttökaapeli 1,5m

Latauskaapelin pituus

5 metriä

Saatat myös pitää...