Walle25A

1350,00 

Walle sähköauton latauslaite 25A, 6 kW, Type 2

???? Heti toimitukseen!

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kotimainen Walle25A tuo lisää nopeutta 1-vaiheisen sähköautosi lataukseen!

Yleisesti 1-vaiheinen lataus kotitalouksissa on haastavaa. Ongelman syynä on yleinen pääsulakekoko (3x25A), jonka vuoksi 1-vaiheinen lataus jää yleensä 3,6kW tehoon. Walle on ratkaissut ongelman hyödyntämällä muuntajatekniikkaa. Walle latauslaite käyttää kotitalouksista löytyvää 3-vaihepistorasiaa, joka antaa 16 ampeerin virtaa 400 voltin jännitteellä. Muuntajatekniikkaa hyödyntämällä latausasema muuttaa tämän sähkövirran yksivaiheiseksi 25 ampeerin virraksi, tällä saavutetaan 6kW latausteho. Näin voidaan nopeuttaa huomattavasti 1-vaiheisen sähköauton latausta ilman kotitalouden sulakkeiden ylikuormittamista. Walle latauslaitteesta löytyy lisäksi säätökytkin, jolla latausteho voidaan tarvittaessa puolittaa.

Wallessa on tyylikäs valkoinen IP44 kotelo, joka on suunniteltu käytettäväksi sisä- tai ulkokäyttöön! Suunnittelumme kulmakivenä on varmuus ja käytettävyyden helppous. Kaikilla Walle latauslaitteella on 2 vuoden takuu.

Walle25A sisältää tarvittavan B -tyypin vikavirtasuojan. Wallessa on lisäksi Type2-pistorasia, joten sitä voidaan käyttää ajoneuvon omalla, julkisiinkin latauspisteisiin sopivalla kaapelilla. Type2-pistorasian lisäksi Walle on varustettu 16 ampeerin Schuko-pistorasialla, jota voidaan käyttää esimerkiksi toisen ajoneuvon lämmittämiseen tai lataamiseen.

Turvallinen, helppo ja kotimainen vaihtoehto!

Sopii mainiosti käytettäväksi esimerkiksi: Nissan Leaf, Huyndai Kona, Jaguar I-Pace

Latauskaapelin tyyppi

Type 2