Walle-latauslaite on luotettava, laadukas ja helppokäyttöinen taloyhtiöille. Kotimaisen e-Parking palvelun avulla hoituu käyttäjätunnistautuminen, asukaslatauksen laskutus, sähkönkulutuksen seuranta ja kaikki muu tarvittava kätevästi samalla sovelluksella kotimaiselta palveluntarjoajalta!

Walle16A latausasema valkoinen tolppa esimerkki

Tutustu tarkemmin Walle-latauslaitteeseen

  • Voidaan asentaa sekä tolppa-asennukseen että seinäkiinnitykseen.
  • Sisä- ja ulkokäyttöön.
  • Langaton dynaaminen kuormanhallinta estää yhtiön sulakkeiden ylikuormituksen.
  • Langattomuuden takia säästytään ylimääräisiltä kaapelien kaivamisilta.
  • Sähkökeskukseen asennettava ohjausyksikkö huolehtii ettei taloyhtiön sähkönkulutus ei pääse kasvamaan liian suureksi.
  • MID-hyväksytyn energianmittauksen ansiosta taloyhtiön energiankulutusta on helppo seurata.
  • Latauslaitteisiin saatavilla myös eParking latauspalvelu
  • Tulossa myös OCPP mallit 
  • Walle-latauslaitteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä.
  • Kotimainen Avainlippu-tuote, valmistettu Raisiossa.

Walle64 -mallit

Walle64 -mallit soveltuvat käytettäväksi taloyhtiöissä,
pysäköintihalleissa-, alueissa sekä
henkilökunnan autojen parkkipaikoilla.

Walle64 malleja on saatavilla laskutuspalvelulla tai ilman. Ilman laskutuspalvelua olevat mallit sisältävät langattoman kuormanhallintajärjestelmän, luettavan energiamittarin, avaimellisen lukituksen sekä tyypin 2 pistorasian lisäksi perinteisen suko pistorasian kahden tunnin kellolla. 

Walle64T on yhteensopiva eParking laskutusjärjestelmän kanssa. Walle64T latausasema sopii käytettäväksi auton
lämmitykseen ja lataukseen.

eParkingjärjestelmällä
myös laitteen käytön laskutus
onnistuu helposti. Laitteen tunnistautuminen
ja käytön aloittaminen tapahtuu eParking
puhelinsovelluksen avulla.

Walle16M

Walle16M on kiinteällä Type2 latausjohdolla varustettu latauslaite. Latauslaitteessa vakiona langatonkuormanhallinta ja lisävarusteena saatavilla luettava MID hyväksytty energiamittari. 

Latauslaite on saatavilla tolppaan tai seinään asennettavana mallina. Latauslaitteen mukana tulee myös kätevä latauskaapeliteline. 

Teholtaan Walle16M on 11 kW, mutta saatavilla on myös 22 kW versio. 

Metallinen kotelointi IP54 luokalla. Sopii käytettäväksi ulkona tai sisällä. 

Walle13S

Walle13S on tarkoitettu ajoneuvojen lämmitykseen ja hidaslataukseen. Walle13S soveltuu käytettäväksi taloyhtiöissä, pysäköintihalleissa-, alueissa sekä henkilökunnan autojen parkkipaikoilla. 

eParking laskutusjärjestelmällä laitteen käytön laskutus onnistuu helposti. Tunnistautuminen laitteeseen tapahtuu eParking puhelinsovelluksen avulla. 

Walle13S latausasema on suunniteltu asennettavaksi perinteisen lämmitysrasian tilalle. Latauslaite on saatavilla tolppa- tai seinäasenteisena. 

Walle13S malli käyttää samaa asennuspohjaa mitä Walle64 -mallien latausasemat. Näin Walle13S mallin päivittäminen Walle64 -malliin on helppoa ja nopeaa. 

Kuormanhallinta

Wallen dynaamisella ja langattomalla kuormanhallinnalla varustetut
latauslaitteet varmistavat, ettei kodin sähkökuorma nouse autoa ladattaessa liian
suureksi, vaikka muitakin sähkölaitteita olisi päällä.

Kuormanhallinta pyrkii pitämään suojattavan
sulakkeen virran alle valitun raja-arvon säätämällä
tarvittaessa auton latausvirtaa. Säätöalue on 6 – 16A (*32A) /
latauslaite, sen rajoissa kuormanhallinta pystyy estämään
sulakkeen ylikuormituksen.

Yhteensopiva Walle64 ja Walle16M latauslaitteiden kanssa. 

Taloyhtiöön sopivia tuotteita

Walle64

Walle64 -latauslaitteessa on latausmahdollisuuden lisäksi kellolla varustettu suko-pistorasia esimerkiksi lohkolämmitintä varten. Walle64 soveltuu niin seinäkiinnitykseen kuin tolppa-asennukseenkin.

Walle64T

Yhteensopiva eParking laskutusjärjestelmän kanssa. Walle64T sopii käytettäväksi taloyhtiöissä, pysäkointihalleissa-, alueissa sekä henkilökunnan autojen parkkipaikoilla.

Walle16M

Kiinteällä Type2 latausjohdolla varustettu latauslaite. Saatavilla seinä tai tolppa-asenteisena. Lisävarusteina langaton kuormanhallitajärjestelmä ja luettava energiamittari

Walle13S

Yhteensopiva eParking laskutusjärjestelmän kanssa. Kahdella suko pistorasialla varustettu hidaslatauslaite. Sopii käytettäväksi myös polttomoottoriauton lämmittämiseen.

Kuormanhallinta

Keskukseen asennettava kuormanhallinnan lähetin. Dynaaminen ja langaton järjestelmä. Sopii käytettäväksi Walle64 ja Walle16M latauslaitteiden kanssa.

KH master

Master kuormanhallinnan lähetin on tarkoitettu käytettäväksi silloin kun kuormanhallintajärjestelmä halutaan toteuttaa useammalla mittauspisteellä.

Ajankohtaista

Ajankohtaista

Mikä on kuormanhallinta ja miksi se on suositeltavaa sähköautoa ladatessa?

dynaaminen kuormanhallinta säästää sähköauton turhilta harmeilta Sähköauton lataaminen taloyhtiössä puhuttaa paljon tällä hetkellä. Iso osa sähkö- ja hybridiautoilijoista lataa autoaan tavallisesta pistorasiasta. Turvallisin lataustapa on kuitenkin tarkoitusta varten suunniteltu latauslaite. Wallen dynaaminen ja langaton kuormanhallinta varmistaa, ettei taloyhtiössä latauslaitteiden aiheuttama sähkökuorma nouse autoa ladattaessa liian suureksi, vaikka muitakin sähkölaitteita olisi

Lue lisää »
Ajankohtaista

Avustusta sähköautojen latauspisteille työpaikoilla

Sähköautoilu lisääntyy Suomessa hyvää vauhtia, ihmisten ollessa entistä valveutuneempia ympäristöasioissa samalla, kun monet jakavat kokemuksiaan sähköauton käytön helppoudesta ja hyödyistä. Myös latauspaikat huoltoasemilla, julkisilla parkkipaikoilla sekä kauppakeskuksissa ovat yleistyneet ja yhä useammalla sähköauton haltijalla on oma latausasema myös kotona. Pidemmän työmatkan tekeminen täyssähköautolla saattaa kuitenkin edelleen aiheuttaa haasteita, mikäli autoa

Lue lisää »

Ensivaikutelma on todella vakuuttava, suorastaan jämäkkä, sillä runko, kotelo ja kaapelikoukku on metallia! Tässä on sitä perinteistä taattua Suomalaista laatua ja tekemisen meininkiä, pistää hymyilyttämään. Jos etsit luotettavaa, laadukasta ja helppokäyttöistä lataus- laitetta, on Walle loistava valinta.

Verified by MonsterInsights