Jaa

JL Levytekniikka Oy valitsi Walle-latauslaitteet

JL Levytekniikan toimitusjohtaja Mikko Kiviluoto ja Trafomicin Toimitusjohtaja Jouni Lindroos.
JL Levytekniikan toimitusjohtaja Mikko Kiviluoto ja Trafomicin Toimitusjohtaja Jouni Lindroos.

Alalta jo 30 vuoden kokemus

JL Levytekniikka on vuonna 1994 perustettu ohutlevyosien ja kokonaisuuksien sopimusvalmistaja. Raisiolainen yritys on siis toiminutkin alalla jo pitkään kehittäen palveluaan jatkuvasti. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi se tarjoaa asiakkailleen alihankkijoiden kautta elektrolyyttiset pintakäsittelyt, maalaukset ja painatukset sekä koneistukset.

JL Levytekniikka on jo valmistautunut uuteen lakiin, joka velvoittaa rakennusten varustamisesta sähköajoneuvojen latauspisteillä sekä automaatio- ja ohjausjärjestelmillä. Sen lisäksi, että laissa on määritelty vähimmäisvaatimukset uusille rakennuksille ja laajamittaisesti korjattaville rakennuksille, uusi laki asettaa myös vähimmäisvaatimuksia jo olemassa oleville ei asuinkäytössä oleville rakennuksille. Laki astuu voimaan 31.12.2024.

Walle-latauslaitteiden asennus JL Levytekniikan pihalle.
Walle-latauslaitteiden asennus JL Levytekniikan pihalle.

Keväällä Levytekniikan pihaan asennettiinkin neljä Walle 16A latausasemaa, joka mahdollistaa työntekijöille sähköauton lataamisen työpäivän aikana ja vieraille käynnin yhteydessä.

Asennuksesta vastasi Kiinteistöässä, joka on asentanut Walle-latureita ongelmitta aikaisemminkin. Latureita varten kiinteistöön asennettiin oma keskus, joka mahdollistaa latausasemien lisäämisen tulevaisuudessa.

Linkki JL Levytekniikan sivuille: https://jl-levytekniikka.fi/

Blogi

Verified by MonsterInsights